Fællestur: Bynatur, byhaver og grønne venskaber i Helsinki 31.7.-4.8.2019

Uformel fællestur til Helsinki, hvor vi ser bynatur, besøger forskellige grønne initiativer og mødes med lokale grønne folk.

Programmet er under planlægning – MERE INFO SENERE!

Turen er åben for alle interesserede, og du kan deltage på to måder: du kan rejse sammen med os (se info neden) eller du kan selv finde din vej til Helsinki og møde os derhenne.

Som udgangspunkt er selve programmet i Helsinki gratis at deltage i, men der kan være omkostninger i forbindelse med transport/entreer/fællesspisninger/osv som man selv betaler.

Vil du rejse sammen med “gruppen”, så er tilbyder rejsearrangør Destination Finland (medlem af Rejsegarantifonden) en pakke med fly + hotel:
31.07. – 04.08.2019
• Fly København-Helsinki t/r
• Hotel 4 nætter i hotel Torni**** inkl morgenmad
i delt dobbeltværelse 3770,-
i enkeltværelse 4950,-
pr person

Vil du selv sørge for din rejse, så er der flere flyselskaber der flyver direkte fra København til Helsinki: Finnair, SAS og Norwegian. Og hoteller finder man på nettet via diverse bookingsites.

For mere info, kontakt
Jann Kuusisaari
tlf 26 21 25 02
helsinki2019@jann.dk

Aktiviteterne organiseres i samarbejde Foreningen Norden København samt Miljøpunkt Amager, Miljøpunkt Indre By & Christianshavn, Miljøpunkt Nørrebro og MiljøPunkt Østerbro, med henblik på at skabe mere nordisk grønt samarbejde, idéudveksling og nye venskaber.

About Jann Kuusisaari 48 Articles
Bygartner og social iværksætter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*